Osta Tilalta Päivä la 12.9.

Osta Tilalta Päivä la 12.9.

Valtakunnallinen Osta Tilalta päivä on jälleen tulossa lauantaina 12.9.

Olemme Osta Tilalta päivänä avoinna klo 11-16

Omia tuotteita löytyy mm. pieni erä tuoretta lammasta, savusaunapalvattua naudan paistia, ilmakuivattua chorizoa (loput chorizo paketit 5e/pkt), lihapiirakoita, pakasteesta jauhelihaa, pata/keittolihaa, sisä- ja ulkofilepihviä, entrecoteta palana, sisäpaisti- ja lehtipihviä, T-luupihviä, nakkia, tuoreChorizoa. Tarjouksessa kaikki paistit -10% (pala, suikale ja isommat palat) sekä naudan ribsit ja erä maksaa.

Emman Kaupassa pieni valikoima tilamme kasvihuoneessa tuotettuja vihanneksia (mm. avomaankurkkua, kyssäkaalia, kesäkurpitsaa, tuoretta kirveliä ja lehtiselleriä, leivonnaisia, säilykekurkkuja, hilloja.

Pihapiiriimme on tulossa muitakin lähiruokatuottajia mm. Sutelan Myllyn jauhot ja hiutaleet, Peltoperän Luomun yrtit, salaatit ja kesäkurpitsat, Tuohiston tilan kananmunat, Ylimartimon juustot ja jogurtit, omenaa, hunajaa, perunoita sekä mahdollisesti gluteenittomia leivonnaisia, kaalilaatikkoa ja linströmin pihviä. Linnunkauroja myös saatavana (lyhteiden teko jää seuraavalle viikolle).

Järjestämme myös pienen kahvilan, josta kahvia/mehua, omenapiirakkaa, lammaskaalikeittoa, highland hodareita.

Säätiedotus näyttää lupaavan sadetta, joten säänmukainen varustus ja kylmälaukku matkaan, sillä tapahtuma on ulkona.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Pidäthän riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. Huolehdimme tarjolle käsidesin.

Tervetuloa!