HighNyhtöBurger Viikonloppu 1.-2.8.

HighNyhtöBurger Viikonloppu 1.-2.8.

JOUDUMME VALITETTAVASTI PERUMAAN viikonlopulta Burgerit työntekijäpulan vuoksi.

Tilamyymälä on avoinna la ja su klo 11-13 tai tarvittaessa myöhempäänkin (laita viestiä, jos haluat tulla klo 13 jälkeen). Varastossa on uudet erät nakkia, savupalvia, jätskiä, suklaata ja pakasteena löytyy raakalihoja. Pakasteesta kaikki paistit -10%.

Emman Kauppa on avoinna ja eläimiin sekä kasvihuoneeseen pääsee tutustumaan klo 11-13 molempina päivinä. Ruokailu joudutaan perumaan, kun tekijöitä ei ole nyt riittävästi.

____________________________________________________________________________

 

 

Järjestämme tänä vuonna kaksipäiväisen burgertapahtuman la-su 1.-2.8. klo 12-17 (molempina päivinä)

Tänä vuonna listalla on NyhtöBurgeri (nauta tai lammas) sekä HighHodari (highlandnakilla). Burgerit 8e/kpl ja hodarit 5e/kpl. Mehu/vesi sisältyy hintaan.

Ruokailu on varattava etukäteen, sillä otamme max n 20 ruokailijaa / alkava tunti.

info(a)lakeudenhighland.fi tai 040-7512801

Viikonlopun aikana tilamyymälämme on avoinna. Pakasteesta kaikenlaiset paistit -10%, uusi erä savusaunapalvia ja nakkeja, erilaisia säilykkeitä ja ilmakuivattua chorizoa.

Tyttäremme järjestää jälleen oman Emman Kaupan, jossa myynnissä mm. leivonnaisia, hilloja ja leluja.

Viikonlopun ajan pihapiirissä voit tutustua omassa aitauksessaan oleviin lampaisiin ja sähköaidan takaa ylämaankarjaan. Uusin projetimme on kasvihuone, johon pääsee myös tutustumaan ja toivomme, että syksyn mittaan saadaan sieltä jotain maistiaisia myyntiinkin 🙂

 

Tervetuloa!

https://www.facebook.com/events/204948314242807/